Gestoomde broccoli met bosui
bewaar
bewaar

Gestoomde broccoli met bosui

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de roosjes van 600 g broccoli. Schil de stronk en snijd hem in blokjes. Verdeel de broccoli en 1 zakje bosui in stukken van 3 cm in een vergiet en zet deze in een pan met een laag kokend water. Dek af en stoom in 6 minuten beetgaar. Bak 1/2 bakje amandelschaafsel in een droge koekenpan met 1 el olie en 1 tl shoarmakruiden goudbruin. Strooi de amandelen over de broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoomde broccoli met bosui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig