Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
bewaar
bewaar

Kastanjechampignons met sojasaus en bosui

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Meng de champignons met de bosui, het sap, 2 el olie, de sojasaus, peper en zout. Marineer de groenten minimaal 10 min. Pers ondertussen de knoflook. Meng in een schaal het basilicum met de knoflook en de rest van de olie.

Laat de champignons en bosui uitlekken en gril in de grillschaal in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Schep de champignons en bosui door de basilicumolie en laat de smaken enkele minuten intrekken. Lekker als bijgerecht bij oosters gekruide gerechten of (geserveerd met prikker) als borrelhapje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kastanjechampignons met sojasaus en bosui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig