Spinaziesoep met basilicum en kaaskrullen
bewaar
bewaar

Spinaziesoep met basilicum en kaaskrullen

Kwartiertje de tijd? Maak deze groen(t)esoep. Lekker met kaaskrullen en yoghurt.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de olie in een soeppan en laat hierin, in gedeelten, de spinazie slinken. Schenk de fond en het water erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de soep 1-2 min. koken.

Pureer de soep en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de kaas. Snijd de basilicum fijn. Schep op het laatst de yoghurt door de soep. Bestrooi met de kaaskrullen en het basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziesoep met basilicum en kaaskrullen

Kwartiertje de tijd? Maak deze groen(t)esoep. Lekker met kaaskrullen en yoghurt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig