Geroosterde bloemkool uit de airfryer
Geroosterde bloemkool uit de airfryer is super makkelijk! Deze variant met Grana Padano is onweerstaanbaar. Serveer met frisse yoghurt dip.
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en meng met de olie, paprikapoeder, knoflookpoeder, Grana Padano, peper en eventueel zout.
Verdeel de helft van de bloemkool over het mandje van de airfryer. Rooster de bloemkool 15 min. in de airfryer. Schep regelmatig om. Houd de bloemkool afgedekt met aluminiumfolie warm terwijl je het tweede deel van de bloemkool roostert.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de mayonaise met de yoghurt en de helft van de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de bloemkool met de rest van de peterselie en serveer met de dip.
Geroosterde bloemkool uit de airfryer
Geroosterde bloemkool uit de airfryer is super makkelijk! Deze variant met Grana Padano is onweerstaanbaar. Serveer met frisse yoghurt dip.
bijgerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en meng met de olie, paprikapoeder, knoflookpoeder, Grana Padano, peper en eventueel zout.
Verdeel de helft van de bloemkool over het mandje van de airfryer. Rooster de bloemkool 15 min. in de airfryer. Schep regelmatig om. Houd de bloemkool afgedekt met aluminiumfolie warm terwijl je het tweede deel van de bloemkool roostert.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de mayonaise met de yoghurt en de helft van de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de bloemkool met de rest van de peterselie en serveer met de dip.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
2 el milde olijfolie
½ tl gerookte paprikapoeder
50 g Grana Padano poeder
15 g verse platte peterselie
1 el mayonaise
2 el Griekse yoghurt 10%
Dit heb je nodig
airfryer