Geroosterde bloemkool uit de airfryer
bewaar
bewaar

Geroosterde bloemkool uit de airfryer

Geroosterde bloemkool uit de airfryer is super makkelijk! Deze variant met Grana Padano is onweerstaanbaar. Serveer met frisse yoghurt dip.

10 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes en meng met de olie, paprikapoeder, knoflookpoeder, Grana Padano, peper en eventueel zout.

Verdeel de helft van de bloemkool over het mandje van de airfryer. Rooster de bloemkool 15 min. in de airfryer. Schep regelmatig om. Houd de bloemkool afgedekt met aluminiumfolie warm terwijl je het tweede deel van de bloemkool roostert.

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de mayonaise met de yoghurt en de helft van de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de bloemkool met de rest van de peterselie en serveer met de dip.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde bloemkool uit de airfryer

Geroosterde bloemkool uit de airfryer is super makkelijk! Deze variant met Grana Padano is onweerstaanbaar. Serveer met frisse yoghurt dip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig