Vegaburgers met aardappelen en bloemkool
Aan de slag
Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar. Leg na 5 minuten de bloemkoolroosjes op de aardappelen en kook ze samen bijna gaar. Bak de vegaburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in een hapjespan en roerbak hierin de ui 3 minuten. Giet de aardappelen en de bloemkool af, schud ze goed droog en schep ze bij de uien in de pan. Bak de aardappelen en de bloemkool onder regelmatig omscheppen ca. 5 minuten, schep op het laatst de knoflook en de rozemarijn erdoor. Serveer de vegaburgers erbij.
Vegaburgers met aardappelen en bloemkool
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar. Leg na 5 minuten de bloemkoolroosjes op de aardappelen en kook ze samen bijna gaar. Bak de vegaburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in een hapjespan en roerbak hierin de ui 3 minuten. Giet de aardappelen en de bloemkool af, schud ze goed droog en schep ze bij de uien in de pan. Bak de aardappelen en de bloemkool onder regelmatig omscheppen ca. 5 minuten, schep op het laatst de knoflook en de rozemarijn erdoor. Serveer de vegaburgers erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappels
1 bloemkool
2 pakken hamburger
3 eetlepels olijfolie
1 ui
2 tenen knoflook
0 theelepel rozemarijn