Slavink met aardappelen, bloemkool en kaassaus
bewaar
bewaar

Slavink met aardappelen, bloemkool en kaassaus

Een van Nederlands favorieten: een slavink! Na het bakken serveren we de rolletjes met aardappelen en bloemkool met een smeuïg sausje.

30 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en laat droogstomen in de pan.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de slavinken in 15 min. gaar.

Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes. Kook in 8-10 min. gaar.

Maak de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de aardappelen, slavinken en bloemkool over borden. Verdeel de kaassaus over de bloemkool.

combinatietipLekker met mosterd, fijngesneden bieslook of peterselie.
variatietipRooster voor de afwisseling de bloemkool 15-20 min. in de oven op 200 °C.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Slavink met aardappelen, bloemkool en kaassaus

Een van Nederlands favorieten: een slavink! Na het bakken serveren we de rolletjes met aardappelen en bloemkool met een smeuïg sausje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig