Bloemkool met mosterdkaassaus
bewaar
bewaar

Bloemkool met mosterdkaassaus

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met mosterdkaassaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig