Geroosterde forel met salsa verde
bewaar
bewaar

Geroosterde forel met salsa verde

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Met staafmixer of in keukenmachine knoflook, basilicum, peterselie, mosterd, azijn en 100 ml olijfolie tot gladde saus mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Met scherp mes beide zijden van forellen enkele malen inkerven. Buitenkanten en buikholten van forellen inwrijven met rest van olijfolie en citroensap, 1/2 tl zout en peper over vissen strooien. Tijm in 4 gelijke porties verdelen en takjes in buikholten van forellen stoppen. Forellen in visklemmen in ca. 10 min. op barbecue gaarroosteren; halverwege omdraaien. Serveren met saus salsa verde.

Forel grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde forel met salsa verde

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig