Viscake uit de oven
Aan de slag
Verhit 2 el olie en fruit de ui. Dep de vis goed droog en bak hem mee. Druk de vis uit elkaar met een houten lepel. Verhit de oven voor op 200 °C. Roer de crème fraîche en de helft van de augurken door de vis, breng op smaak met zout en peper en meng de eieren erdoor. Doe het geheel over in de cakevorm en bak het in 20 min. gaar. Rasp de winterpeen en de appel en meng dit met de rest van de augurk en de rest van de olie, breng op smaak met zout en peper. Serveer de wortelsalade bij de viscake. Lekker met brood.
Viscake uit de oven
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verhit 2 el olie en fruit de ui. Dep de vis goed droog en bak hem mee. Druk de vis uit elkaar met een houten lepel. Verhit de oven voor op 200 °C. Roer de crème fraîche en de helft van de augurken door de vis, breng op smaak met zout en peper en meng de eieren erdoor. Doe het geheel over in de cakevorm en bak het in 20 min. gaar. Rasp de winterpeen en de appel en meng dit met de rest van de augurk en de rest van de olie, breng op smaak met zout en peper. Serveer de wortelsalade bij de viscake. Lekker met brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olie
1 ui
400 g koolvisfilet
1 beker crème fraîche
4 zure augurken
3 eieren
1 winterpeen
1 grote appel
Dit heb je nodig
kleine cakevorm (20 cm), ingevet