Maïsomelet uit de oven
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Mais laten uitlekken. In koekenpan 25 g kruidenboter verhitten en ui 2 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Ham in reepjes snijden. Mais, ui, paprika en ham door eimengsel scheppen. Eimengsel overdoen in quichevorm. Omelet in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden. Laatste 8 min. pistoletjes mee afbakken. Omelet met warme broodjes en rest van kruidenboter serveren. Lekker met salade van kropsla en vinaigrettedressing.
Maïsomelet uit de oven
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Mais laten uitlekken. In koekenpan 25 g kruidenboter verhitten en ui 2 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Ham in reepjes snijden. Mais, ui, paprika en ham door eimengsel scheppen. Eimengsel overdoen in quichevorm. Omelet in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden. Laatste 8 min. pistoletjes mee afbakken. Omelet met warme broodjes en rest van kruidenboter serveren. Lekker met salade van kropsla en vinaigrettedressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 groene paprika's
1 ui
1 blikje maïskorrels crispy
100 g kruidenboter
125 g achterham
6 eieren
4 bruine pistoletjes
Dit heb je nodig
quichevorm (doorsnede 24 cm), ingevet