Maïsomelet
Aan de slag
Maïs laten uitlekken. Ui pellen en fijnsnijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan helft van margarine verhitten. Ui en paprika 2 min. bakken. Ui en paprika door maïs scheppen. Groentemengsel met ei mengen. Bak van eimengsel na elkaar 2 grote omeletten in 1 el margarine (per stuk) met de deksel op de pan. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Omeletten in 4 punten snijden. Op elk bord 2 punten omelet leggen. Met broodjes serveren.
Maïsomelet
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maïs laten uitlekken. Ui pellen en fijnsnijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan helft van margarine verhitten. Ui en paprika 2 min. bakken. Ui en paprika door maïs scheppen. Groentemengsel met ei mengen. Bak van eimengsel na elkaar 2 grote omeletten in 1 el margarine (per stuk) met de deksel op de pan. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Omeletten in 4 punten snijden. Op elk bord 2 punten omelet leggen. Met broodjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blik maïskorrels
1 ui
1 rode paprika
6 eieren
4 eetlepels vloeibare margarine
2 zakken rucola slamelange
4 eetlepels sladressing bieslook
4 harde bruine broodjes