Vispasta met gegrilde garnalen
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de garnalen dun met olie. Verhit een grillpan en gril de garnalen tot ze mooi roze zien en er een bruingestreept motief ontstaat. Verwarm 2 eetlepels olie in een grote koekenpan. Bak hierin op hoog vuur de zalmblokjes rondom bruin, schenk de tomatenblokjes erbij en verwarm ze mee. Roer de crème fraîche er voorzichtig doorheen en breng de saus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Giet de gare pasta af en schep hem door de tomaten-zalmsaus. Scheur de basilicumblaadjes grof en strooi ze over de pasta. Serveer de pasta in warme diepe borden, met de garnalen erbij.
Vispasta met gegrilde garnalen
hoofdgerecht
null personen
795 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de garnalen dun met olie. Verhit een grillpan en gril de garnalen tot ze mooi roze zien en er een bruingestreept motief ontstaat. Verwarm 2 eetlepels olie in een grote koekenpan. Bak hierin op hoog vuur de zalmblokjes rondom bruin, schenk de tomatenblokjes erbij en verwarm ze mee. Roer de crème fraîche er voorzichtig doorheen en breng de saus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Giet de gare pasta af en schep hem door de tomaten-zalmsaus. Scheur de basilicumblaadjes grof en strooi ze over de pasta. Serveer de pasta in warme diepe borden, met de garnalen erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken tagliatelle
1 zak reuzengarnalen
3 eetlepels olijfolie
250 g zalmfilet
1 blik tomatenblokjes
2 eetlepels crème fraîche
3 takjes verse basilicum
Dit heb je nodig
grillpan