Vispasta met gegrilde garnalen
bewaar
bewaar

Vispasta met gegrilde garnalen

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de garnalen dun met olie. Verhit een grillpan en gril de garnalen tot ze mooi roze zien en er een bruingestreept motief ontstaat. Verwarm 2 eetlepels olie in een grote koekenpan. Bak hierin op hoog vuur de zalmblokjes rondom bruin, schenk de tomatenblokjes erbij en verwarm ze mee. Roer de crème fraîche er voorzichtig doorheen en breng de saus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Giet de gare pasta af en schep hem door de tomaten-zalmsaus. Scheur de basilicumblaadjes grof en strooi ze over de pasta. Serveer de pasta in warme diepe borden, met de garnalen erbij.

algemeenKoen van de Laak (FC Groningen) 'Deze vispasta met gegrilde garnalen is mijn absolute favoriet. Ik ben een enorme visliefhebber en de garnalen maken er echt een bijzonder gerecht van. Bovendien staat het in een mum van tijd op tafel, ook niet onbelangrijk. Net als de meeste voetballers ben ik gek op pasta. Het is lekker en gezond en zit vol koolhydraten. Sportieve kost dus.'

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vispasta met gegrilde garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig