Garnalentartaar
Aan de slag
Meng de garnalen met de zure room en de mosterd. Rasp boven het garnalenmengsel met een fijne rasp de gele schil van de citroen. Snijd de citroen doormidden en pers 1 helft uit. Roer naar smaak citroensap door het garnalenmengsel. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Snijd de augurken in piepkleine blokjes, snijd 2 bosuitjes in dunne ringetjes en de derde in lange repen. Schep 1/4 van het garnalenmengsel in een glazen schaaltje, plaats er een bord op en keer deze voorzichtig om. Garneer met een reep bosui. Leg naast elk garnalentartaartje wat augurk, kappertjes en ringetjes bosui. Serveer met geroosterde plakken stokbrood en eventueel extra mosterd.
Garnalentartaar
voorgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de garnalen met de zure room en de mosterd. Rasp boven het garnalenmengsel met een fijne rasp de gele schil van de citroen. Snijd de citroen doormidden en pers 1 helft uit. Roer naar smaak citroensap door het garnalenmengsel. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast. Snijd de augurken in piepkleine blokjes, snijd 2 bosuitjes in dunne ringetjes en de derde in lange repen. Schep 1/4 van het garnalenmengsel in een glazen schaaltje, plaats er een bord op en keer deze voorzichtig om. Garneer met een reep bosui. Leg naast elk garnalentartaartje wat augurk, kappertjes en ringetjes bosui. Serveer met geroosterde plakken stokbrood en eventueel extra mosterd.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes Hollandse garnalen
1 el zure room
1 tl mosterd
1 citroen
6 kleine augurken
1 zakje bosuitjes
2 el kappertjes
Dit heb je nodig
glazen schaaltje