Maïskoekjes met gegrilde knakworstjes
bewaar
bewaar

Maïskoekjes met gegrilde knakworstjes

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de ovengrill voor. Pureer de maïskorrels in de keukenmachine tot een rulle massa en klop de eieren erdoor met zout en peper naar smaak. Voeg zoveel bloem toe dat het een plakkerige massa wordt. Snijd de knakworstjes om de centimeter in, bestrijk ze rondom met een beetje olie en leg ze op een bakplaat. Schuif de worstjes 10 cm onder de hete grill en laat ze in 6 minuten goudbruin en knapperig worden. Ze krullen vanzelf rond. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schep bergjes van het maïsbeslag erin en druk ze iets platter met een spatel. Bak de koekjes in 4-6 minuten goudbruin en gaar, keer ze als de bovenkant bijna droog is. Verdeel de maïskoekjes en knakworstjes over 4 borden en serveer met wat ketchup. Lekker met (diepvries)sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maïskoekjes met gegrilde knakworstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig