Maïskoekjes met mangodip
bewaar
bewaar

Maïskoekjes met mangodip

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Maïs laten uitlekken. Pannenkoekenbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met slechts 200 ml melk. Maïs door beslag roeren. Zout en peper toevoegen naar smaak. In koekenpan 1/2 eetlepel boter verhitten en 2 maïskoekjes (doorsnede ca. 10 cm) bakken. Bruingebakken maïskoekjes warmhouden. In totaal met 2 eetlepels boter 8 maïskoekjes bakken. Rest van boter verhitten in pan. Andijvie toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar smoren. Andijvie goed afgieten. Room erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper. Maïskoekjes serveren met mangochutney en andijvie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maïskoekjes met mangodip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig