Rucolapuree met rodekool en stoofperen
bewaar
bewaar

Rucolapuree met rodekool en stoofperen

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In braadpan boter verhitten en hierin gehaktballen rondom bruinbakken. 75 ml water toevoegen, deksel op pan doen en vuur laag zetten. Gehaktballen in ca. 20 min. gaarbakken. Intussen rodekool en stoofperen verhitten volgens aanwijzingen op verpakkingen. 750 ml water aan de kook brengen. Water in pan afgieten en al roerend met garde aardappelpuree toevoegen. Rucola fijnsnijden en door puree mengen. Bij rucolapuree rodekool, over lengte gehalveerde stoofperen en gehaktbal serveren en overgieten met jus uit braadpan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rucolapuree met rodekool en stoofperen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig