Rode kool met appeltjes en puree uit de oven
bewaar
bewaar

Rode kool met appeltjes en puree uit de oven

Maak van de klassieke combi rodekool met appel een hip vegagerecht met tofu.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Vet de ovenschaal in en verdeel de rode kool hierin. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Verdeel de appels over de rode kool. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de tofu 3 min. Verdeel de tofu over de appels. Bereid de puree met water volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de aardappelpuree over de tofu.

Hak de walnoten grof en strooi ze over de puree. Bak de schotel 20 min. in het midden van de oven.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode kool met appeltjes en puree uit de oven

Maak van de klassieke combi rodekool met appel een hip vegagerecht met tofu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig