Amerikaanse tortillapuntjes
Aan de slag
Tortilla's elk in 8 punten snijden. Ham fijnsnijden. In keukenmachine ham en roomkaas tot gladde massa pureren. Mosterd, suiker en kruidnagelpoeder toevoegen en nogmaals kort mengen. Op smaak brengen met zout. Knoflookbieslook boven spread fijnknippen en erdoor roeren. Intussen frituurolie verhitten tot ca. 160 °C. Tortillapuntjes in 2 gedeelten snel goudbruin bakken. Puntjes laten uitlekken op keukenpapier en dik bestrijken met hamspread.
Amerikaanse tortillapuntjes
null porties
70 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tortilla's elk in 8 punten snijden. Ham fijnsnijden. In keukenmachine ham en roomkaas tot gladde massa pureren. Mosterd, suiker en kruidnagelpoeder toevoegen en nogmaals kort mengen. Op smaak brengen met zout. Knoflookbieslook boven spread fijnknippen en erdoor roeren. Intussen frituurolie verhitten tot ca. 160 °C. Tortillapuntjes in 2 gedeelten snel goudbruin bakken. Puntjes laten uitlekken op keukenpapier en dik bestrijken met hamspread.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bloemtortilla's
100 g achterham
100 g verse roomkaas
1 theelepel dijonmosterd
2 theelepels bruine basterdsuiker
1 mespunt kruidnagelpoeder
10 g verse knoflookbieslook
0 olie om te frituren
Dit heb je nodig
keukenmachine
keukenpapier