Asperge-hamrolletjes in filodeeg
Aan de slag
(Filodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ca. 2 uur laten ontdooien). Oven voorverwarmen op 225 °C of gasoven 5. Asperges halveren. Hamplakjes bestrooien met salie. In elke plak ham 2 halve asperges rollen. Filodeeg verdelen in repen, zo breed als asperge-hamrolletjes. Deeg bestrijken met olie. Ei loskloppen. Hamrolletjes in 2 plakjes filodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei. Vervolgens in midden van oven in ca. 10 minuten goudbruin bakken. Warm of koud serveren.
Asperge-hamrolletjes in filodeeg
null porties
90 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
(Filodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ca. 2 uur laten ontdooien). Oven voorverwarmen op 225 °C of gasoven 5. Asperges halveren. Hamplakjes bestrooien met salie. In elke plak ham 2 halve asperges rollen. Filodeeg verdelen in repen, zo breed als asperge-hamrolletjes. Deeg bestrijken met olie. Ei loskloppen. Hamrolletjes in 2 plakjes filodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei. Vervolgens in midden van oven in ca. 10 minuten goudbruin bakken. Warm of koud serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakken filobladerdeeg
1 pot groene asperges
12 plakjes gekookte ham
1 theelepel salie
2 eetlepels olie
1 ei