Dadelcake met karamelsaus
bewaar
bewaar

Dadelcake met karamelsaus

25 min. bereiden / 40 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Breng de dadels met 300 ml water aan de kook. Kook 15 min. op laag vuur tot de dadels een beetje uit elkaar vallen. Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng in de keukenmachine de dadels met de boter en de suiker glad en mix de eieren erdoor. Mix het cakemeel erdoor en schep het deeg in de ingevette cakevorm. Bak de dadelcake in 35-40 min. gaar. Verwarm de fijngesneden fudge 1 min. in de magnetron. Roer om en verwarm nog 45 sec. Herhaal dit tot de karamel mooi glad is. Serveer de dadelcake met poedersuiker en karamelsaus.

algemeenU kunt de dadelcake 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Maak de karamelsaus vlak voordat u de cake serveert.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Dadelcake met karamelsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig