Druivencakejes met canderel
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Druiven schoonmaken en fijnsnijden. In kom met mixer boter zacht en romig kloppen. Cakemeel, zoetstof en eieren toevoegen en tot glad beslag kloppen. Druiven door beslag mengen. Muffinvormpjes met beslag vullen en cakejes in ca. 35 min gaarbakken. Cakejes op rooster laten afkoelen.
Druivencakejes met canderel
nagerecht
null personen
170 kcal
15 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Druiven schoonmaken en fijnsnijden. In kom met mixer boter zacht en romig kloppen. Cakemeel, zoetstof en eieren toevoegen en tot glad beslag kloppen. Druiven door beslag mengen. Muffinvormpjes met beslag vullen en cakejes in ca. 35 min gaarbakken. Cakejes op rooster laten afkoelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g witte druiven
150 g zachte boter
150 g cakemeel
15 g zoetstof in poedervorm
3 eieren
Dit heb je nodig
papieren cakevormpjes