Bosvruchtensoep
Aan de slag
(Ca. 1 uur van tevoren bosvruchten laten ontdooien.) Helft van bosvruchten boven kom door zeef wrijven. Zoetstof erdoor roeren. Karnemelk over vier diepe borden verdelen. Gepureerde vruchten erin schenken. Rest van vruchten in midden scheppen.
algemeenU kunt in plaats van karnemelk ook magere yoghurt gebruiken. Dit levert ongeveer evenveel calorieën.
Bosvruchtensoep
nagerecht
null personen
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
(Ca. 1 uur van tevoren bosvruchten laten ontdooien.) Helft van bosvruchten boven kom door zeef wrijven. Zoetstof erdoor roeren. Karnemelk over vier diepe borden verdelen. Gepureerde vruchten erin schenken. Rest van vruchten in midden scheppen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak bosvruchten (diepvries)
2 eetlepels zoetstof in poedervorm
600 ml karnemelk
Dit heb je nodig
zeef