Onderstebovencake met cranberry's
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Van boter, suiker, eieren, vanillesuiker, mespunt zout en cakemeel volgens gebruiksaanwijzing cakebeslag maken. Bodem van springvorm met bakpapier bekleden. Cranberrycompote over bodem van springvorm verdelen. Beslag erop scheppen. Cake in midden van oven in ca. 45 min. gaarbakken. Rand van springvorm halen. Bord omgekeerd op cake plaatsen en cake omdraaien zodat cranberry's aan bovenkant komen te zitten. Cake laten afkoelen en in 8-10 punten snijden.
Onderstebovencake met cranberry's
nagerecht
null personen
455 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Van boter, suiker, eieren, vanillesuiker, mespunt zout en cakemeel volgens gebruiksaanwijzing cakebeslag maken. Bodem van springvorm met bakpapier bekleden. Cranberrycompote over bodem van springvorm verdelen. Beslag erop scheppen. Cake in midden van oven in ca. 45 min. gaarbakken. Rand van springvorm halen. Bord omgekeerd op cake plaatsen en cake omdraaien zodat cranberry's aan bovenkant komen te zitten. Cake laten afkoelen en in 8-10 punten snijden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g zachte boter
200 g witte basterdsuiker
4 eieren
1 zakje vanillesuiker
200 g cakemeel
1 pot cranberrycompote
Dit heb je nodig
bakpapier
springvorm (doorsnede 24 cm), ingevet