Avocadocrostini
20 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de ciabatta in 8 lengterepen en bestrijk ze dun met 2 el olijfolie. Toast de broodjes in de voorverwarmde oven (180 °C) in 10 min. goudbruin. Snijd de trostomaten kruislings in en dompel ze even in kokend water. Verwijder het vel, snijd de tomaat in parten, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Sprenkel er het limesap en 1 el olijfolie over en schep groenteblokjes door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Bewaar de salade tot gebruik koel, maximaal een halve dag. Schep voor het serveren de avocadosalade op de crostini.
Avocadocrostini
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ciabatta in 8 lengterepen en bestrijk ze dun met 2 el olijfolie. Toast de broodjes in de voorverwarmde oven (180 °C) in 10 min. goudbruin. Snijd de trostomaten kruislings in en dompel ze even in kokend water. Verwijder het vel, snijd de tomaat in parten, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Sprenkel er het limesap en 1 el olijfolie over en schep groenteblokjes door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Bewaar de salade tot gebruik koel, maximaal een halve dag. Schep voor het serveren de avocadosalade op de crostini.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ ciabatta con noci
3 eetlepels olijfolie
2 trostomaten
½ avocado
½ lime