Andijvie met gorgonzola en peer
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in parten snijden.Intussen andijvie in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Gorgonzola over andijvie verkruimelen en even meewarmen tot hij smelt. Ciabatta in grove stukken snijden. Andijvie op bord scheppen. Peer ernaast leggen en honing over andijvie en peer druppelen. Serveren met ciabatta.
Andijvie met gorgonzola en peer
hoofdgerecht
null personen
885 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Brood afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Peer schillen, van klokhuis ontdoen en in parten snijden.Intussen andijvie in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Gorgonzola over andijvie verkruimelen en even meewarmen tot hij smelt. Ciabatta in grove stukken snijden. Andijvie op bord scheppen. Peer ernaast leggen en honing over andijvie en peer druppelen. Serveren met ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ ciabatta con noci
1 rijpe peer
1 zakje panklare andijvie
100 g gorgonzola (kaas)
1 theelepel honing