Eipotje met rucola
Ontbijt? Brunch? Als ontbijtje? Dit gezonde gerechtje kan áltijd.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaaltjes in. Verdeel de slagroom over de ovenschaaltjes en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breek boven elk schaaltje een ei.
Zet de schaaltjes in een braadslede of grote ovenschaal en schenk er tot 1,5 cm onder de rand van de schaaltjes heet water bij. Bak de eieren in de voorverwarmde oven in 10-15 minuten gaar.
Zet de schaaltjes op 4 borden en verdeel er de rucola en de kaas over. Geef de soepstengels erbij.
Eipotje met rucola
Ontbijt? Brunch? Als ontbijtje? Dit gezonde gerechtje kan áltijd.
null personen
180 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaaltjes in. Verdeel de slagroom over de ovenschaaltjes en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breek boven elk schaaltje een ei.
Zet de schaaltjes in een braadslede of grote ovenschaal en schenk er tot 1,5 cm onder de rand van de schaaltjes heet water bij. Bak de eieren in de voorverwarmde oven in 10-15 minuten gaar.
Zet de schaaltjes op 4 borden en verdeel er de rucola en de kaas over. Geef de soepstengels erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote eieren
4 el verse slagroom
15 g rucola
1 el Grana Padano kaasflakes
8 soepstengels
Dit heb je nodig
eenpersoonsovenschaaltje
braadslee of ovenschaal (30 x 35 cm)