Gegratineerde venkel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de venkelknollen schoon, snijd de onderkant en de stengels eraf en snijd de knollen vervolgens in kwarten. Leg de stukken venkel met de snijkanten naar boven in de ingevette schaal.
Druppel de olijfolie erover en bestrooi de venkel met peper en dille. Verdeel de pijnboompitten en de kaas erover. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de venkel in ca. 20 minuten licht kleuren en gaar worden. Lekker bij gegrilde kip.
Venkel snijden en bereiden
Instructievideo - 01:54 min.
Gegratineerde venkel
bijgerecht
null personen
230 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de venkelknollen schoon, snijd de onderkant en de stengels eraf en snijd de knollen vervolgens in kwarten. Leg de stukken venkel met de snijkanten naar boven in de ingevette schaal.
Druppel de olijfolie erover en bestrooi de venkel met peper en dille. Verdeel de pijnboompitten en de kaas erover. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de venkel in ca. 20 minuten licht kleuren en gaar worden. Lekker bij gegrilde kip.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 venkelknollen
3 el traditionele olijfolie
15 g verse dille
25 g pijnboompitten
100 g Grana Padano kaasflakes
Dit heb je nodig
lage ovenschaal