Paddenstoelenterrine
bewaar
bewaar

Paddenstoelenterrine

20 min. bereiden / 50 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons grof en de knoflook fijn. Hak de amandelen grof. Rasp de kaas grof.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Blus af met de sojasaus, zorg dat al het vocht verdampt is. Breng op smaak met peper. Meng de champignons in een grote kom met de amandelen, eieren en kaas en giet in de ovenschaal.

Bak de champignonterrine in ca. 30 min. in de oven gaar. Neem uit de oven en laat 20 min. afkoelen. Snijd de peterselie fijn. Snijd de terrine in blokjes en bestrooi met de peterselie.

combinatietipLekker met geroosterd grof bruinbrood en gezouten roomboter.
bereidingstipU kunt de terrine 1 dag van te voren maken. Bewaar in zijn geheel afgedekt in de koelkast.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddenstoelenterrine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig