Fricandeau met artisjokkentapenade
Aan de slag
Pureer de artisjokharten in de keukenmachine of met de staafmixer met de mayonaise en het citroensap, breng op smaak met zout en peper. Verdeel de fricandeau over 4 borden. Smeer er een laagje artisjokkenpuree op. Garneer met de veldsla, de kappertjes en (versgemalen) peper.
Fricandeau met artisjokkentapenade
voorgerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de artisjokharten in de keukenmachine of met de staafmixer met de mayonaise en het citroensap, breng op smaak met zout en peper. Verdeel de fricandeau over 4 borden. Smeer er een laagje artisjokkenpuree op. Garneer met de veldsla, de kappertjes en (versgemalen) peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot gemarineerde artisjokharten
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel citroensap
2 x 2 stuks fricandeau
50 g veldsla
2 eetlepels kappertjes
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine