Filetto di maiale tonnato
Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau
Aan de slag
Doe de tonijn en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.
Houd een flinke hand rucola achter, leg de rest op een schaal. Drapeer de plakjes fricandeau erover en besprenkel met de tonijnsaus. Bestrooi de vitello tonnato met de rest van de rucola, de kappertjes en versgemalen zwarte peper.
Filetto di maiale tonnato
Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau
voorgerecht
null personen
480 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de tonijn en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.
Houd een flinke hand rucola achter, leg de rest op een schaal. Drapeer de plakjes fricandeau erover en besprenkel met de tonijnsaus. Bestrooi de vitello tonnato met de rest van de rucola, de kappertjes en versgemalen zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
160 g tonijnmoot in olijfolie
5 el mayonaise
3 el citroensap
150 g rucola
400 g gebraden fricandeau
3 el kappertjes
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker