Ananastaartje met smeltchocolade
bewaar
bewaar

Ananastaartje met smeltchocolade

10 min. bereiden / 1 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de walnoten in een pan zonder olie of boter. Verwarm de oven voor op 175 °C. Doe 150 gram ananasstukjes in de keukenmachine. Laat de rest uitlekken en houd apart. Pureer de ananasstukjes in de keukenmachine met de honing, kokos, zonnebloemolie en eieren. Voeg daarna de banaan en het cakemeel toe en pureer nog 10 sec. Doe het geheel in de springvorm. Bak de ananastaart in 50-60 min. gaar.

Breng een pan met een laag water aan de kook. Hak de chocolade grof en doe in een kom of vuurvaste pan die precies in de pan past. Hang de kom in de pan met heet water. De kom mag het water niet raken. Smelt de chocolade au bain-marie. Serveer de taart met poedersuiker, de uitgelekte ananasstukjes en de gesmolten chocolade.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananastaartje met smeltchocolade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig