Tortellini met tomaat en pijnboompitten
Aan de slag
Tortellini in 15-20 min. beetgaar koken in gezouten water, afgieten en warm houden in klein laagje aanhangend water. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie verhitten in hapjespan, knoflook erin fruiten, Italiaanse roerbakmix na 2 min. toevoegen. 6-7 min. roerbakken en dan tomaatblokjes toevoegen. Saus iets bakken. Witte bonen erdoor scheppen en mee verwarmen. Peterselie fijnsnijden en samen met tortellini door groentesaus scheppen. Pijnboompitten in droge koekenpan al omscheppend 2 min. bakken en over gerecht strooien. Pasta over 4 diepe borden verdelen.
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tortellini in 15-20 min. beetgaar koken in gezouten water, afgieten en warm houden in klein laagje aanhangend water. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie verhitten in hapjespan, knoflook erin fruiten, Italiaanse roerbakmix na 2 min. toevoegen. 6-7 min. roerbakken en dan tomaatblokjes toevoegen. Saus iets bakken. Witte bonen erdoor scheppen en mee verwarmen. Peterselie fijnsnijden en samen met tortellini door groentesaus scheppen. Pijnboompitten in droge koekenpan al omscheppend 2 min. bakken en over gerecht strooien. Pasta over 4 diepe borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tortellini
2 tenen knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse roerbakgroentemix
1 blik tomatenblokjes
1 pot witte bonen
½ zakje verse peterselie
50 g pijnboompitten