Tortellini met artisjokkensaus
Aan de slag
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok of braadpan ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten in olie. Artisjokharten, tomaten en room toevoegen aan uimengsel en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen boven pan en saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Lekker met kropsla en balsamicodressing.
Tortellini met artisjokkensaus
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok of braadpan ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten in olie. Artisjokharten, tomaten en room toevoegen aan uimengsel en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen boven pan en saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Lekker met kropsla en balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes tortellini met kaasvulling
2 potten artisjokharten
2 uien
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
½ pak gezeefde tomaten
1 pakje room culinair
1 zakje verse peterselie