Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
Aan de slag
Amandelen in droge koekenpan goudgeel roosteren. In kom peper mengen met 2 el olie en knoflook erboven uitpersen. Biefstukken hiermee rondom bestrijken. Broccoli in ruim kokend water met zout 3 min. voorkoken. In vergiet laten uitlekken. In wok rest van olie verhitten en hierin aardappelpartjes ca. 4 min. bakken. Broccoli toevoegen en nog 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen grillpan verhitten en biefstukjes ca. 5 min. grillen. Halverwege keren. Biefstukken elk op bord leggen. Aardappel-broccolimengsel ernaast scheppen. Met amandel bestrooien.
Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Amandelen in droge koekenpan goudgeel roosteren. In kom peper mengen met 2 el olie en knoflook erboven uitpersen. Biefstukken hiermee rondom bestrijken. Broccoli in ruim kokend water met zout 3 min. voorkoken. In vergiet laten uitlekken. In wok rest van olie verhitten en hierin aardappelpartjes ca. 4 min. bakken. Broccoli toevoegen en nog 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen grillpan verhitten en biefstukjes ca. 5 min. grillen. Halverwege keren. Biefstukken elk op bord leggen. Aardappel-broccolimengsel ernaast scheppen. Met amandel bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el amandelschaafsel
2 tl vierseizoenenpeper
5 el olijfolie
2 tenen knoflook
2 x 2 stuks kogelbiefstuk
2 zakken broccoliroosjes
2 zakken aardappelpartjes
Dit heb je nodig
wok
grillpan