Peperbiefstuk met pofaardappels
Aan de slag
Biefstuk laten ontdooien. Ui pellen en in halve ringen snijden. Stoomgroenten in 6 min. in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen. Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien. Grillpan, -plaat of pan verhitten. Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sla met stoomgroenten en uienringen mengen. Salade over vier borden verdelen. Dressing (uit bak) erop sprenkelen. Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken. Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen. Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.
Peperbiefstuk met pofaardappels
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Biefstuk laten ontdooien. Ui pellen en in halve ringen snijden. Stoomgroenten in 6 min. in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen. Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien. Grillpan, -plaat of pan verhitten. Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sla met stoomgroenten en uienringen mengen. Salade over vier borden verdelen. Dressing (uit bak) erop sprenkelen. Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken. Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen. Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doos kogelbiefstuk
1 ui
1 bak stoomgroenten sperziebonen
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels vierseizoenenpeper
2 bakken pofaardappels in de schil
1 bak sla compleet Italiaans
Dit heb je nodig
grillpan