Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas
bewaar
bewaar

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas

Pretty in pink: deze roze risotto heeft een heel zachte smaak.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Breng de bouillon aan de kook. Verhit de boter in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend tot de korrels glanzen. Voeg de bouillon scheut voor scheut toe aan de rijst en laat al omscheppend zacht koken tot de bouillon is opgenomen. Herhaal tot alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar en smeuïg is.

Laat ondertussen de bieten in een zeef uitlekken en snijd in stukjes. Roer de roomkaas en bietjes door de risotto en warm goed door. Verdeel de rucola over de borden, schep de risotto erop en bestrooi met de kaasvlokken.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas

Pretty in pink: deze roze risotto heeft een heel zachte smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig