Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Boter in ruime pan smelten en ui fruiten. Aardappelen in blokjes snijden. Aardappelen aan ui toevoegen en met deksel op pan 6-7 min. stoven. Ontdooide kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen. Regelmatig omscheppen. Visbouillonblokje erboven verkruimelen en slagroom toevoegen. 5 min. zacht koken. Mais en haricots verts door vispotje scheppen. 2 min. doorwarmen en zout en peper naar smaak toevoegen. Over 4 diepe borden verdelen en serveren.
Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Boter in ruime pan smelten en ui fruiten. Aardappelen in blokjes snijden. Aardappelen aan ui toevoegen en met deksel op pan 6-7 min. stoven. Ontdooide kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen. Regelmatig omscheppen. Visbouillonblokje erboven verkruimelen en slagroom toevoegen. 5 min. zacht koken. Mais en haricots verts door vispotje scheppen. 2 min. doorwarmen en zout en peper naar smaak toevoegen. Over 4 diepe borden verdelen en serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
25 g roomboter
1 zak aardappels
1 doos kabeljauwfilet
1 vleesbouillontablet
1 beker slagroom
1 blik maïskorrels
1 blik haricots verts