Minestronesoep met tomatencrostini
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en de stronk in stukjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en roerbak alle groenten 2-3 minuten. Voeg de bouillon, de witte bonen en de pasta toe en breng het geheel aan de kook. Kook de minestrone in 15 min. zachtjes gaar. Breng de minestrone op smaak met de pesto, zout en (versgemalen) peper. Warm de soep nog heel even door. Serveer de minestrone in diepe borden en strooi er wat kaas over.
Minestronesoep met tomatencrostini
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en de stronk in stukjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en roerbak alle groenten 2-3 minuten. Voeg de bouillon, de witte bonen en de pasta toe en breng het geheel aan de kook. Kook de minestrone in 15 min. zachtjes gaar. Breng de minestrone op smaak met de pesto, zout en (versgemalen) peper. Warm de soep nog heel even door. Serveer de minestrone in diepe borden en strooi er wat kaas over.
combinatietip:
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g broccoli
3 el olijfolie
300 g winterpeen
1 prei
250 g sperziebonen
2 l groentebouillon
1 pot witte bonen
100 g schelpjespasta
2 el groene pesto
100 g Grana Padano (kaas)