Zomerse minestronesoep
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.
Zomerse minestronesoep
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 focaccia
2 groentebouillontabletten
200 g schelpjespasta
1 pak fijne tuinboontjes
1 courgette
250 g champignons
250 g cherrytomaten
1 bakje verse groene pesto