Vegetarische chili met tortilla's
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de tofu 2 min. Voeg de tomaten, cajunkruiden en wokgroente toe en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes. Giet de chili in 4 diepe borden en garneer elk bord met 1 el crème fraîche en avocadoblokjes. Serveer met de tortilla’s.
Vegetarische chili met tortilla's
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de tofu 2 min. Voeg de tomaten, cajunkruiden en wokgroente toe en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado overlangs, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd in blokjes. Giet de chili in 4 diepe borden en garneer elk bord met 1 el crème fraîche en avocadoblokjes. Serveer met de tortilla’s.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olie
1 schaal tofu roerbak
2 pakken gezeefde tomaten
2 el cajunkruiden
1 zak Mexicaanse
1 zak wraptortilla's
1 avocado
1 bekertje crème fraîche