Vegetarische andijviestamp met paprika
bewaar
bewaar

Vegetarische andijviestamp met paprika

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de helft van de ui in 2 eetlepels olie goudbruin. Schep het roerbakgehakt en de paprika erbij en roerbak 2 minuten. Voeg eventueel een scheutje aardappelkookwater toe als het te droog is. Breng op smaak met zout en peper. Fruit de andere helft van de ui in de rest van de olie goudbruin. Voeg de mosterd en 150 ml kookwater van de aardappelen toe en breng het aan de kook. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn, roer de zure room erdoor. Schep de andijvie erop, schenk het uimengsel erover en schep het door elkaar. Serveer het paprikagehakt erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische andijviestamp met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig