Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa
Aan de slag
Visfilets ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. 30 ml olie verhitten in pan of wok en prei 2-3 min. fruiten.
Roomkaas losroeren met melk. Ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes en prei en overgieten met roomkaasmengsel. Geraspte kaas erover verdelen en 20 min. in oven zetten.
Augurkblokjes laten uitlekken. Cherrytomaten kleinsnijden tot grove salsa. Peterselie wassen, fijnsnijden en mengen door salsa.
Olijfolie toevoegen (1 el apart houden) en salsa op smaak brengen met zout en peper. Tilapiafilets bestrijken met overgebleven olie, bestrooien met zout en peper en ca. 3 min. per kant grillen in voorverwarmde grillpan. Gegrilde vis serveren met salsa en aardappel-preigratin.
Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Visfilets ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. 30 ml olie verhitten in pan of wok en prei 2-3 min. fruiten.
Roomkaas losroeren met melk. Ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes en prei en overgieten met roomkaasmengsel. Geraspte kaas erover verdelen en 20 min. in oven zetten.
Augurkblokjes laten uitlekken. Cherrytomaten kleinsnijden tot grove salsa. Peterselie wassen, fijnsnijden en mengen door salsa.
Olijfolie toevoegen (1 el apart houden) en salsa op smaak brengen met zout en peper. Tilapiafilets bestrijken met overgebleven olie, bestrooien met zout en peper en ca. 3 min. per kant grillen in voorverwarmde grillpan. Gegrilde vis serveren met salsa en aardappel-preigratin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g diepvries tilapiafilets
2 el traditionele olijfolie
300 g gesneden prei
250 g roomkaas kruiden
50 ml magere melk
700 g aardappelschijfjes
75 g geraspte kaas
330 g augurkenblokjes
250 g cherrytomaten
30 g peterselie
Dit heb je nodig
grillpan