Flensjes gevuld met verwenfruit en kaneelijs
bewaar
bewaar

Flensjes gevuld met verwenfruit en kaneelijs

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bloem, ei en 100 ml melk in beslagkom met garde glad-kloppen. Rest van melk toevoegen en goed kloppen. 1/2 el braadboter verhitten in koekenpan en dun flensje bakken. Flensje tussen twee borden warm houden en nog 3 keer herhalen. Intussen Verwenfruit in steelpannetje verwarmen. Flensjes twee keer dubbelklappen en beleggen met Verwenfruit en bol kaneelijs. Bestrooien met poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Flensjes gevuld met verwenfruit en kaneelijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig