Kibbeling met appel-piccalillysalsa
Aan de slag
Appel schoonmaken en in heel kleine blokjes snijden. In kom salsa mengen van piccalilly met appel. Bieslook erboven fijnknippen. Worteltjes schoonmaken en in lengte in vieren snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Krieltjes in laagje water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Kibbeling verwarmen in koekenpan (of oven) volgens aanwijzingen op verpakking. Kibbeling, wortel en gekookte krieltjes over 4 borden verdelen. Appel-piccalillysalsa erbij geven.
Kibbeling met appel-piccalillysalsa
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Appel schoonmaken en in heel kleine blokjes snijden. In kom salsa mengen van piccalilly met appel. Bieslook erboven fijnknippen. Worteltjes schoonmaken en in lengte in vieren snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Krieltjes in laagje water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Kibbeling verwarmen in koekenpan (of oven) volgens aanwijzingen op verpakking. Kibbeling, wortel en gekookte krieltjes over 4 borden verdelen. Appel-piccalillysalsa erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 appel
4 eetlepels piccalilly
½ zakje verse bieslook
1 bos peen
1 duopak krieltjes
600 g gebakken kibbeling