Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
bewaar
bewaar

Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes

35 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit 1 el olie in een pan met dikke bodem en schep de aardappelen erdoor. Voeg de bouillon toe en kook de aardappelen op laag vuur in 15-20 min. gaar.

Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui en bosui in 5-6 min. glazig. Meng de knoflook en 2 tl zwarte peper met 1 el olie en bestrijk hiermee de tartaartjes. Gril het vlees in 4-6 min. bruin vanbuiten en rosé vanbinnen.

Stamp de aardappelen en het kookvocht met een pureestamper tot een smeuïge puree. Schep het uimengsel en de spinazie erdoor en warm al omscheppend door tot de spinazie begint te slinken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de stamppot in diepe borden en leg de tartaartjes erop.

algemeenAlle ingrediënten in dit recept zijn lactosevrij. De rundvleesbouillontabletten worden echter geproduceerd in een omgeving waar ook melkproducten verwerkt worden. Hoewel de kans klein is, zou dit product daarom sporen van lactose kunnen bevatten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig