Tartaartjes met uien-tomatenjus
Aan de slag
Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.
Tartaartjes met uien-tomatenjus
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g nieuwe aardappels
4 tartaartjes
4 eetlepels vloeibare margarine
600 g broccoli
2 rode uien
3 tomaten
100 ml rode wijn
½ theelepel gedroogde tijm