Kipfilet in mosterdroomsaus
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Ui pellen en fijnsnijden. Olijfolie in hapjespan verhitten. Ui en kipblokjes toevoegen en ca. 5 min. roerbakken. Tijmblaadjes van takjes rissen. Mosterd en tijmblaadjes door kip scheppen. Slagroom toevoegen en goed doorwarmen. Bleekselderij toevoegen en 10 min. zachtjes meekoken. Appels wassen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en appels in dunne partjes snijden. Helft appelpartjes door saus roeren. Rijst over 4 borden verdelen, saus erover scheppen en garneren met achtergehouden appelpartjes.
Kipfilet in mosterdroomsaus
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Ui pellen en fijnsnijden. Olijfolie in hapjespan verhitten. Ui en kipblokjes toevoegen en ca. 5 min. roerbakken. Tijmblaadjes van takjes rissen. Mosterd en tijmblaadjes door kip scheppen. Slagroom toevoegen en goed doorwarmen. Bleekselderij toevoegen en 10 min. zachtjes meekoken. Appels wassen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en appels in dunne partjes snijden. Helft appelpartjes door saus roeren. Rijst over 4 borden verdelen, saus erover scheppen en garneren met achtergehouden appelpartjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
1 ui
2 el olijfolie
350 g kipfiletblokjes
¼ zakje verse tijm
4 el Zaanse mosterd
1 beker slagroom
1 struik bleekselderij
2 appels