Teriyakischotel met zeefruit
Aan de slag
Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In water met zout in ca. 7 min. beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten en zeevruchten fruiten. Vocht afgieten. Paprika in repen snijden en met bloemkool door zeevruchten scheppen. Wok essentials erover gieten en doorwarmen. Taugé vlak voor serveren door groenten scheppen. Mihoen over 4 borden verdelen, roerbakschotel erop scheppen en garneren met in ringetjes gesneden bosui.
Teriyakischotel met zeefruit
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In water met zout in ca. 7 min. beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten en zeevruchten fruiten. Vocht afgieten. Paprika in repen snijden en met bloemkool door zeevruchten scheppen. Wok essentials erover gieten en doorwarmen. Taugé vlak voor serveren door groenten scheppen. Mihoen over 4 borden verdelen, roerbakschotel erop scheppen en garneren met in ringetjes gesneden bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
1 zak mihoen
2 eetlepels zonnebloemolie
400 g gemengde zeevruchten
1 rode paprika
200 ml wok essentials
1 schaaltje taugé
1 zakje bosuitjes