Gegrilde lamsspiesjes
Aan de slag
Meng in een kom de lamsfiletblokjes met de knoflook, de ui, de komijn, het paprikapoeder, de olie, 1 theelepel zout en wat versgemalen peper. Marineer het vlees afgedekt minimaal 1 uur. Verhit de barbecue of grillpan voor. Rijg de blokjes vlees aan de spiesen en gril ze in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Leg de spiesen op een schaal en strooi de peterselie erover. Serveer met de partjes citroen en de bijgerechten.
Gegrilde lamsspiesjes
hoofdgerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng in een kom de lamsfiletblokjes met de knoflook, de ui, de komijn, het paprikapoeder, de olie, 1 theelepel zout en wat versgemalen peper. Marineer het vlees afgedekt minimaal 1 uur. Verhit de barbecue of grillpan voor. Rijg de blokjes vlees aan de spiesen en gril ze in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar. Leg de spiesen op een schaal en strooi de peterselie erover. Serveer met de partjes citroen en de bijgerechten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg lamsfilet
3 tenen knoflook
1 kleine ui
3 theelepels gemalen komijn (djinten)
2 theelepels paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie
15 g verse peterselie
2 citroenen
0 peper
Dit heb je nodig
barbecuespiesen
barbecue