Lamsvlees-komkommerspies
Aan de slag
Snijd 2 lamsfiletlapjes in dobbelstenen. Pers 1/2 citroen uit en roer het sap om met 2 el olie, 1/2 tl komijn en een uitgeperst teentje knoflook. Laat het vlees hierin een half uur marineren en rijg het daarna met even grote blokken komkommer aan 4 spiesen, bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten gaar.
Lamsvlees-komkommerspies
bijgerecht
null personen
125 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd 2 lamsfiletlapjes in dobbelstenen. Pers 1/2 citroen uit en roer het sap om met 2 el olie, 1/2 tl komijn en een uitgeperst teentje knoflook. Laat het vlees hierin een half uur marineren en rijg het daarna met even grote blokken komkommer aan 4 spiesen, bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 lamsfilet
½ citroen
2 eetlepels olie
½ theelepel komijn (djinten)
1 teentje knoflook
0 komkommer
Dit heb je nodig
spiesen
barbecue